måndag 13 maj 2013

På tåget hem!

Nu sitter vi på tåget hem till Eslöv efter några härliga dagar i Linköping och Edvin sover i vagnen efter att ha ätit pannkakor med jordgubbssylt. Vi har sovit hos Anna och Simon som vi gör för det mesta när vi är där och på dagarna har vi hunnit med massor.


Vi har träffat världens bästa farmor å farfar och blivit bortskämda med jättegod mat, kakor och inte minst gott sällskap. Jag önskar att jag och Emil kommer att vara precis som dom när vi blir gamla, kärleksfulla, romantiska och med humorn i behåll! Edvin har fullkomligen älskat att vara där han också, han fick till å med låna deras badkar eftersom han var livrädd för duschen hos Anna och Simon :-)

Vi har dessutom träffat många goa vänner och fått mysa med små söta bebisar. Vi har varit i Valla och matat getter och kaniner, plockat blommor, fikat, klappat katten i trädgården utanför Anna och Simon, gått på promenad, lekt i olika lekparker, grillat, Edvin har fått leka med sin kompis Theo och myyyyycket mer :-) Vi är så lyckligt lottade som har så många fina vänner. Jag önskar verkligen att vi hade mer tid så vi kunde träffa alla men vi är glada för allt vi ändå hunnit med de här dagarna!

Nu är det inte långt kvar tills vi får se Skånes vackra fält igen!
/Johanna








Inga kommentarer: