lördag 21 augusti 2010

!

Äntligen är veckan här då jag och emil är lediga tillsammans i NIO dagar!! Hittills har vi sovit 10 timmar och ätit chips och godis till frukost :) Bra början!

Det är verkligen skönt att vi lyckades bli av med viruset utan att det skulle kosta en förmögenhet, trots att vi inte är Sveriges mest tekniska människor ;) Utan svåger Oliver, bror Markus och Vaio support hade det nog inte gått alls!

För er som undrar så har vi hamnat lite i en svacka vad gäller tackkorten igen, men vi kanske kommer framåt med det nu i veckan kan man ju hoppas! Det vi har gjort däremot är att vi har beställt och fått hem en förstoring av ett av våra bröllopsfoton som ska sättas upp över sängen. Vi beställde det i söndagskväll och hämtade ut det på coop extra i tisdags, snacka om att va snabba!



Nu i veckan ska vi försöka åka på nån form av bröllopsresa (mest troligt ett par dagar i göteborg eftersom det är vad ekonomin tillåter :P) Men bara att komma iväg litegrann är ju mysigt :) Annars började malmöfestivalen igårkväll och håller på en hel vecka så det lär bli rätt mycket malmö skulle jag tro! Ikväll ska vi in och se rix fm och maskinen tror jag det var... :)

Och igår fick jag åka hojj med pappa runt eslöv, det va kul och ingen dog! :D

Nu ska vi titta på vänner och bestämma vart vi ska åka i veckan!

Puss&kram
Johanna

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha en riktigt skööön vecka det är ni värda!!!
Lmor