lördag 26 juni 2010

Krockad bil och semestern blev lite annorlunda än vi tänkt oss...



Ja, var ska man börja egentligen? :)

Som planerat åkte vi i alla fall ner till Nyhemsveckan på fredagen och fick hjälp direkt, av linköpingsgrabbarna + en tjej som jag inte minns namnet på, att få upp vårt fina, men gamla stativtält. Det gick faktiskt bättre än väntat och vips stod det brungula tältet uppe :-) Tack och lov var det uppehåll och torrt på marken precis då också!

Vi hade ett par jättemysiga men regniga dagar fram till Söndagen när vi fick för oss att vi skulle åka in till Jönköping och springa runt på A6 för att slippa undan det värsta regnvädret! Det var jätteroligt och jag hittade en klänning så både jag och Emil var på gott humör när vi började köra tillbaka till Nyhem igen. Då, helt plötsligt, började bilen dunka in i åtta stolpar i mitträcket, så det dämpade stämningen något när vi börjar styra in mot vägrenen.... Där blev vi stående i sammanlagt ca 3 timmar, med gott sällskap av världens bästa Gotland, tills bärgningsbilen kom för att hämta bilen. Dagen efter åkte vi in till verkstan och tömde bilen till en hyrbil så att pappas älskade saab 9000 kunde köras till skroten....

Men efter mycket om och men sitter vi faktiskt nu på Hammargränd 19 i Robertsfors efter en solig och härlig midsommar ute vid sommarstugan vid Tryssjön! Vi har åkt hyrbil, bus4you och flyg än så länge, men vet inte riktigt hur vi kommer hem..

Så för alla er som är besvikna över att vi inte kommit och hälsat på er under vår roadtrip så hoppas jag att ni förstår varför ;-)

I alla fall så har semestern i helhet varit hur mysig som helst och vi är glada att vi har så mycket vänner och att vi har varandra!

Nu ska vi kolla på vänner och sova för imorgon ska vi på kalas för Emils faster Malin som fyller år :-)



Natti och glad midsommar i efterskott till allihop!

Inga kommentarer: