onsdag 3 november 2010

Regn, regn, regn...


... Det är verkligen höstväder nu, regnar och blåser massor!! Det får en verkligen att uppskatta att vara inomhus :-) Det var också en av anledningarna till att vi inte tränade igår, mycket mysigare att åka hem till Rebecka, Jocke och Benjamin en stund innan alphan tyckte vi.. Det är alltid så mysigt att träffa Benjamin, han vet verkligen vilka vi är och vad vi heter nu! Jätteroligt att se hur mycket han utvecklas hela tiden! Sen att han verkar tycka att Emil är typ roligast i världen är också jättekul, han kan knappt andas för att han skrattar så mycket när Emil dansar :D haha!

I måndags i skolan så hade vi preklinisk övning om "taktil beröring" och lärde oss handmassage och grejer, inte dåligt att börja veckan med riktig avslappning! Efter det gick jag ner på stan i Lund och mötte upp pappa så gick vi och åt lunch på ett jättetrevligt fik :-) Det är det som är det bästa med att bo här nere nu, kunna träffa familjen så mycket! Sen är det ju jättetrist att bo så långt ifrån Emils familj, speciellt för Emil såklart, men det är bra att vi bara har en väg att resa nu istället för hur det var i Linköping. Då fick vi ju åka upp o ner hela tiden! Längtar jättemycket efter att åka upp till norrland i vinter, ska bara försöka få tag på ett par Timberland-stövlar så jag kan vara varm om fötterna för en gångs skull :-)

Skulle förresten prova handmassage på Emil i måndagskväll och det verkade funka bra för han somnade efter 30 sek!

Usch, fryser bara jag tittar ut genom fönstret nu!! Det ÖSER verkligen ner, galet!! Ska nog ta en kopp te och försöka plugga... Gick inte så bra igår!

Kram!

Inga kommentarer: