onsdag 10 november 2010

Tratten

Nu är Drutten hemma. Hon kallas numera för Tratten.. Vi fick bråttom igår för Emil skulle skjutsa mig till skolan direkt efter han hämtat Drutten, men det drog ut på tiden att hämta henne så vi han bara slänga in henne hos Mamma innan vi åkte igen.. När vi kom tillbaka dit på eftermiddagen var hon fortfarande jättesnurrig, hon hade tydligen varit ännu värre i början.. Jättestora pupiller hade hon och vinglade omkring! Stackarn! Hon går fortfarande in i saker hela tiden och försöker tvätta sig och få av tratten. :-( Så nu ska hon ha den där tratten i 10 dagar tror jag, det är nog tur att jag är hemma och pluggar ganska mycket nu så hon slipper va ensam åtminstone, måste ju hålla lite koll så hon får i sig mat och sånt, inte helt lätt nu :P

Eftersom Emil hade glömt nycklarna igår när han skulle hem hit till Eslöv och lämna lite grejer lånade hans snälla chef ut en av följebilarna (sånna där gula plåtskåpsbilar med gula saftblandare på taket) så han kunde åka tillbaka till Malmö med den och så slapp vi ju ta tåget hem sen på kvällen! Haha :-)

Är lite besviken för att det inte kommit nån snö här förresten, verkar ju va snökaos i övriga Sverige! Jag som har köpt nya, fina vinterstövlar!! :( Här är det mest grått bara!

Nä, ska kanske värma lite mat till lunch, vi har hur mycket mat som helst i frysen och eftersom Emil bjöd hem sin kompis André hit på trerätters förra veckan! Skönt att slippa laga mat när man har massa plugg!

Inga kommentarer: