måndag 23 april 2012

Plugg!

Har haft en hektisk helg med sjukdomar och plugg, men nu vänder det och vårsolen skiner så det känns härligt!

Jag vet inte om jag skrivit tidigare att jag börjat läsa kurser nu i vår för att samla på mig lite akademiska poäng? Jag hade tänkt läsa två kurser men hinner bara med en, det är en distanskurs om Astrid Lindgren :-) Otroligt mycket mer plugg än jag trodde när jag hoppade på, men nu har jag bara en uppsats kvar! Anledningen till att jag vill ha fler poäng är för att det är vad man går på när det är dags att söka specialistutbildning i framtiden. Så det gäller att hålla igång även om det är många år kvar till vidareutbildning :-)

Nu är Emil i skolan och lilla hjärtat sover middag. Ikväll ska jag iväg till gymmet och träffa en personlig tränare som ska hjälpa mig att bli starkare i nacke och rygg, det blir spännande!

Provade att ge Edvin ett helt päron att gnaga på idag, det gick jättebra och han var så lycklig över att få sitta i soffan och äta själv, sötnosen!

Ha en härlig dag!
/Johanna

2 kommentarer:

Sara sa...

Åh, vad spännande med en kurs om Astrid Lindgren! Vad var det för någon? =)

Johanna sa...

Den heter Astrid Lindgren, en distanskurs mot Örebros universitet på 7,5 hp :-) Det är oftast jätteroligt bortsett från att jag alltid är så dålig på att planera så det blir tokmycket plugg sista helgen (alltid inlämning på måndagar). Så det är fyra uppsatser om henne och hennes böcker som ska skrivas, och inga träffar. Passar mig utmärkt :-)