söndag 24 februari 2013

Feberfri :-)

Imorse vaknade lille gossen feberfri :-) Det har bara varit feber utan förkylning och han varit mestadels opåverkad så jag gissar att det är tänderna som spökar.. Tur att det hann gå över helt under natten så att han kan vara på dagis imorgon!

Helgen har varit lugn och mysig, jag har tillåmed hunnit pyssla lite :-) Håller på att sy kuddfodral till lillens mysiga kuddhörna där vi brukar sitta å läsa böcker. Och vet ni vad som mer hände?? Jo, lillen uträttade sina behov på toaletten istället för i blöjan!! Stooolt mamma :-) :-)

Nu håller Emil på att försöka få lillen att somna om, han råkade vakna och då är det alltid svårt att lägga honom igen så vi får se hur det går! Sen i eftermiddag ska vi åka och göra nåt spännande hela familjen, som vi får se om jag kan berätta mer om en annan dag ;-) Vi ska dessutom hälsa på syster Emma med familj en sväng! Ska bli skönt att komma ut lite efter en helg inomhus!

Slänger med en bild på några bakelser jag virkat till lillen tidigare, som inspiration i brist på annat (kan ju inte fota myshörnan nu när lillen sover!).

/Johanna



Inga kommentarer: