tisdag 26 februari 2013

Födelsedagsföeberededelser och ny praktik

Idag var första dagen på nya praktiken, det var tungt när klockan ringde 05.30 men när jag väl klivit upp gick det fint! Edvin hade dessutom sovit HELA natten i sin nya (min gamla) växasäng så jag var ju faktiskt rätt utvilad :-) Det har gått jättebra att byta ut spjälsängen hittills. Vi har lagt honom som vanligt och gått ut, utan att han sagt ett ljud eller klättrat ur och somnat gott helt själv :-) Han ääälskar dessutom att leka där på dagarna, han klättrar i, lägger sig och gosar en stund, klättrar ur och sen fortsätter det så ett tag. :-) Han har blivit en så stor pojke SÅ foooort!

Första dagen på praktiken har gått bra, har en handledare som verkar jättego och stöttande. Tror det kommer bli spännande fem veckor!

Ikväll har vi bakat muffins och slagit in paket till imorgon som är Emils födelsedag! Edvin som var jäääättetrött tyckte inte det var roligt alls i mer än fem minuter.. Men muffins blev det till slut och det luktar gott iaf :-)

(Ursäkta att man skymtar ett stökigt kök, men så blir det när man ska rädda bland annat kaffekanna och tekokare full med vatten från snabba små barnhänder samtidigt som man bakar.. :-))

Sov gott!
/Johanna





Inga kommentarer: