söndag 24 mars 2013

Ledig helg och fullt upp!

I helgen har vi varit lediga alla tre :-) Igår på morgonen kom syster E hit och åt frukost sen åkte hon och jag till en barnloppis i Marieholm där vi mötte upp syster R och Malin. Vi börjar bli rutinerade på det här nu och var där i god tid så vi hamnade först i kön. Med oss hade vi kaffe och kakor så vi hade det riktigt mysigt den där timmen innan det öppnade! Nu när barnen börjar bli så stora är det inte så lätt att fynda fina kläder längre, eftersom kläderna i de större storlekarna hunnit bli så slitna. Men några fina fynd gjorde jag och en hel hög med fina böcker till min lille bokslukare :-)

Sen åkte vår lilla familj tillsammans med syster R och hennes familj till badhuset i Hörby. Oj, va roligt det var!! Edvin var överlycklig de tre timmarna och trivdes verkligen i vattnet :-) Dit kommer vi definitivt åka fler gånger! Sen hängde vi med till Västra Strö och plockade upp hämtmat på vägen - kycklingsallader och pizza. Så mysigt! Smågrabbarna trivs verkligen i varandras sällskap nu också!

Idag har vi varit i kyrkan på förmiddagen. Edvin, vår lilla virvelvind, sprang omkring och hoppade och busade och skrattade massor på lagom nivå. Men när han var på väg att dra ut sladden till tolkens mikrofon tyckte jag att det började bli dags att kila iväg till lekrummet istället :-) Det var länge sen vi var där alla tre nu eftersom sjukdomar, jobb och praktik har kommit emellan. Så det var jätteroligt att komma dit idag, vi trivs verkligen bra där :-)

Sen har vi hunnit med en sväng på stan i Malmö och i eftermiddag/kväll har vi fått lite ordning på stöket här hemma. Skööönt!

Hoppas ni haft en härlig helg!


/Johanna







Inga kommentarer: