fredag 21 oktober 2011

Gonatt!

Jaa, plutten vaknade redan!! (kul att vi verkligen vant oss vid att han sover till mellan 5.30-6 nu:)) Men eftersom Emil är ledig får han ta alla blöjor!

Just nu är Emils bror Markus med hans fru Anna å deras lille Gustav här å hälsar på. :-) Dom kom i onsdagskväll. Igår åkte vi ut till västra hamnen i Malmö men det blåste nåt så sjuuuukt så vi kunde knappt gå där ute!! Dom fick iaf se turning torso men sen åkte vi till Ebbas skafferi i Lund istället å åt lunch, väldigt mysigt å gott! På kvällen igår åkte vi ut till Sahrlingarna i Västra strö.. Vi åt jääättegod kyckling-currygryta med ris (jag har typ inte klarat av att äta curry på snart två år men det var hur gott som helst igår.. Ni kanske snålade på den för min skull iofs?) å Benjamin fick en ny kompis i lilla Gustav :-)

I veckan har några tjejer från klassen varit här å fikat å gosat med Edvin. Det förgyller verkligen mina dagar att få träffa så härliga vänner! Jag å Edvin har även trotsat ovädret å gett oss ut på långpromenad, det är så mysigt när man väl kommer ut! Vi har ju ingen hiss så alltför ofta hindrar latmasken mig från att gå på promenader, men jag ska verkligen försöka bättra mig för jag älskar ju egentligen att gå :-)

Nu är det nog sovdags för oss igen!
Nattinatti

1 kommentar:

Unknown sa...

Man kan ju undra hur lång promenad du brukar ta om det är de 2½ trapporna ner som är jobbiga? :) TACK för igår, supermysigt! Och JA, vi snålade på curryn för din skull! Fast också för E's och G's skull. :) Kram!