måndag 11 juli 2011

iphone-abstinens!!

Okej, det har gått.. typ 7 timmar sen jag lämnade in min iphone och jag måste erkänna att jag känner mig lite handikappad faktiskt.. Ska träffa syster imorgon så jag får passa på att kila förbi 3-butiken på triangeln innan å se om dom har fått in lånetelefoner.. Det är ju nästan livsfarligt att springa runt utan telefon, särskilt när man är höggravid eller hur??! ;-) Nä men det tråkigaste är faktiskt att det blir så mycket mer komplicerat att ta spontana kort! Fick iaf liv i vår gamla digitalkamera så jag kunde ta ett kort på min vackra man:

(Hahaha!! Emil var precis ute med soporna och jag tyyyckte väl att jag hörde att han sjöng där utanför fönstret.. Hörde dock inte riktigt vad, men det var tydligen "Träääd fraaaam träd fraaam min sköööna!" Ojoj, romantiken bara flödar!)

Imorgon är det dags igen för ultraljud och besök på MVC.. Lite läskigt, hoppas att fostervattenmängden har minskat.. Har dock haft vääldigt mycket sammandragningar den här veckan och det verkade va ett tecken på mycket fostervatten förstod jag det som.. Har dessutom så sjuuuukt ont precis vid ett av revbenen, antingen är det nog ett inre blåmärke eller så har bebis lyckats fixa en spricka i revbenet eller nåt.. Hoppas på att få svar på det också imorrn! Man inser mer å mer att det är mycket som händer i kroppen när man är gravid, det är inte lika glammigt som jag trodde innan.....


Här är en bild på mitt kap som jag gjorde i Lördags, denna skönhet ska alltså bli skötväska när bebis kommer ut :-)

Natti!
/Johanna

Inga kommentarer: