fredag 1 juli 2011

Ute på vägarna i regnet igen!

Efter massa otroligt fina dagar är vi nu på väg söderut igen, vi pausar i Vallvik hos farbror med familj precis som vi gjorde på vägen upp.. Enda skillnaderna är att dom faktiskt ska va hemma den här gången, att vi inte ska övernatta och att vi ska försöööka att inte få med Robbans jobb-/datorväska...... :-)

Igår åkte jag å Emil hem till Emils fina farmor å fikade, pratade å tittade på kort. Mysigt! Känns viktigt nu efter att mormor gick bort att verkligen prioritera far- å morföräldrarna..

Sen var vi alla hembjudna till Peter, Merlinda å lilla Lowa. Tanken var att vi skulle gå hem samtidigt som våra föräldrar eftersom Emil skulle packa ihop sitt pojkrum å vi hade tvätt å grejer.. Men det gick bara inte att slita sig, dom är ju så fantastiskt härliga dom där!! Känns så roligt att vi får lära känna varann bättre å bättre nu (har ju en del att ta igen eftersom jag bara låg å var sjuk dom två första somrarna....) Två å en halv timme senare lyckades vi iaf ta oss i kragen å pallra oss hem, stackars Peter skulle ju dessutom upp halv fyra på morgonen :O

Annars har vi hunnit med en liten shoppingrunda i Robersfors (typ enda?) klädaffär å fyndat reakläder! Men mest har vi bara njuutit av strålande sol :-) Känns passande att det inte blev dåligt väder förrän idag! Skönt att slippa åka i jordens hetta också :-)

Det har dragit ut lite på tiden för vi fick stå still på E4an en dryg halvtimme pga bilolycka men nu är vi på banan igen å det börjar nog bli dags för bensträckare/fikapaus snart!

/Johanna

1 kommentar:

Merlinda sa...

Tack för att ni ville hälsa på! :) Det var så trevligt!! Kul att vi hade så mycket att prata om :)
Hoppas att resten av bilresan går bra. Sköt om er!
Kram