lördag 16 juli 2011

Stökigt röjande i garderoben/barnrummet


Vi satte till slut igång med att möblera om å greja i barnrummet/sovrummet/garderoben, det har tagit sin lilla tid men nu börjar saker ta form iaf.. Vi flyttade in min byrå i garderoben och pusslade om en massa bland kläder å lakan å grejer så allt fick plats till slut.. En del får åka upp på vinden också! Det är sååå tråkigt att göra, men sååå skönt när det är gjort! Vi pausade lite med melon på balkongen också, solen tittade ju plötsligt fram! Nästa steg är bara att hitta någon typ av förvaring att ha i "barnrummet" till alla bebissaker, det verkar inte som att vi rymmer allt i skötbordet/byrån.. Tanken är en kökssoffa eller en kista av något slag.. Tror det kommer bli jättefint när det blir klart iaf! Det är tur att vi bor i en rymlig tvåa :-)


Ikväll har vi kollat på film nr 2 som vi köpte igår - brudens bäste man. Mycket mysig lördagsfilm tycker jag! Dessutom har vi skypeat med farmor å farfar, sjukt roligt att dom har skaffat ny dator å grejer.. Lär bli fler såna samtal när bebis kommit! Farmor tyckte dock att vi hade det väldigt rörigt i rummet där vi håller på å röja, och det får man väl bara hålla med om att vi har.. Haha, jaja.. det blir bra när det är färdigt som sagt!


Nu börjar det snart bli dags att gå å lägga sig, Emil har ju bestämt sig för att inviga löparskorna imorgonbitti plus att vi har tvättid på morgonen (om det inte mot förmodan skulle visa sig bli fint väder, då åker vi å badar!)..

/Johanna

Inga kommentarer: